1920xauto_0eea2ab1-f33a-4728-a96b-d9b30a094878

Bedrijfs onroerend goed kopen, verkopen, verhuren of huren? KRK is uw BOG makelaardij.

Bedrijfs onroerend goed kopen, verkopen, verhuren of huren? KRK is uw BOG makelaardij.

U wilt bedrijfs onroerend goed kopen, verkopen, verhuren of huren?

Onze BOG specialisten helpen u graag verder

Onze BOG afdeling is als bedrijfsmakelaardij samen met de andere 13 Dynamis partners, met ruim 40 vestigingen, marktleider in Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in het kopen, verkopen, verhuren en aanhuren van een winkelpand, bedrijfshal, kantoorpand, bedrijfsruimte of bouwgrond.

Projectontwikkelaars, MKB-bedrijven, beleggers, multinationals, gemeenten en andere overheden bieden wij een totaalconcept op het gebied van bedrijfs onroerend goed. Daarom zijn ook taxaties, het technisch en administratief vastgoedbeheer, verzekeringen en andere financiële diensten bij ons in goede handen.
Onze bedrijfsmakelaardij maakt deel uit van een landelijk netwerk, maar wij hebben daarbij wel een regionale focus op bedrijfs onroerend goed.

Bedrijfs onroerend goed kopen

U zoekt een locatie voor uw bedrijf, maar u hebt nog niet gericht naar een bedrijfsruimte gezocht. Dan neemt onze bedrijfsmakelaardij u graag alle zorgen uit handen. Vanuit 5 vestigingen richten wij ons op de markt van bedrijfs onroerend goed in de regio’s Amsterdam, Zaanstreek en Alkmaar.

Wij maken deel uit van de landelijk werkende Dynamis Makelaarsgroep, waardoor onze bedrijfsmakelaardij u ook kan adviseren over het aanbod van winkelpanden, bedrijfsruimtes, kantoorpanden en bouwgrond elders in Nederland. Binnen Dynamis werken wij samen met 40 makelaarskantoren verspreid over heel Nederland. Deze hechte samenwerking richt zich niet alleen op het aanbieden van bedrijfs onroerend goed, maar ook op research van de marktontwikkelingen.

Sprekende cijfers over winkelpanden, bedrijfsruimtes en kantoren

Als partner in Dynamis weten wij wat er speelt in alle markten, in alle segmenten en tot op lokaal niveau. Als een van de 40 kennispartners van Dynamis zijn wij actief betrokken bij de omgeving waar wij wonen en werken.

Zo kunnen wij lokale en regionale kennis van bedrijfs onroerend goed combineren met landelijke kennis en ervaring. Het netwerk met landelijke dekking waar wij deel van uit maken vormt een kennisinstituut waarbinnen actuele data de basis is voor research naar de markten van logistiek, winkelruimtes, kantoren en bedrijfsruimtes. De uitkomsten van deze onderzoeken worden per regio regelmatig gepubliceerd in Sprekende Cijfers over de kantorenmarkt, bedrijfsruimtemarkt, logistieke markt, winkelmarkt en beleggingsmarkt. Deze publicaties zijn allemaal online beschikbaar.

Daarnaast slaat onze centrale researchafdeling deze data op in een goed beveiligde dataroom. Zo proberen we de transparantie op de Nederlandse bedrijfs onroerend goed markt te vergroten en u een onderbouwd inzicht te geven.

Onze bedrijfsmakelaardij heeft een rijke historie

Wij hebben inmiddels als makelaardij in bedrijfs onroerend goed bijna 100 jaar ervaring.

Onze roots liggen in 1874 bij Cornelis Kakes, een aannemer. In 1922 neemt Reinder Kakes samen met broer Cor het bedrijf van Cornelis Kakes over. Eind 1956 wordt het bedrijf opgesplitst: Cor Kakes gaat verder met het bouwbedrijf. Reinder Kakes gaat verder met zijn schoonzoon, Wim van Velzen, die later voorzitter van de NVM wordt.

Onder de naam Reinder Kakes & Co groeit het bedrijf uit van een makelaardij in bedrijfs onroerend goed naar een organisatie die zich ook richt op schade-expertise en bouwmanagement. In 1995 splitsen deze disciplines weer af: Kakes Waal schade-expertise en BouwVisie gaan zelfstandig verder.

In 1999 fuseert Reinder Kakes met Kuijs Makelaardij, opgericht in 1965 door de heer Kuijs senior.

Naast de woningmakelaardij richtte Kuijs zich ook op de financiële dienstverlening. Daarmee legde Kuijs de basis voor HypotheekNet en KRK Verzekeren met een relatiebestand van meer dan 5000 klanten.

Onze BOG makelaars zijn echte specialisten

Als NVM-makelaar in bedrijfs onroerend goed werken wij in specialistische teams. Wij zijn aangesloten bij Funda in Business, hebben een vergunning van de AFM en zijn aangesloten bij RICS en NRVT. Ook worden onze bedrijfsmakelaars regelmatig getraind en bijgeschoold.

Zo bent u niet alleen gegarandeerd van een deskundige dienstverlening, maar ook van kennis die altijd up to date is.

Onze bedrijfsmakelaardij is u graag van dienst

Bent u in de markt voor de aankoop, verkoop, verhuur of aanhuur van een winkelruimte, bedrijfsruimte, kantoorpand of bouwgrond?
Neem dan direct contact op met onze specialisten in bedrijfs onroerend goed op onze vestigingen in Amsterdam, Zaandam of Alkmaar. Onze makelaars in bedrijfs onroerend goed hebben ook kennis en ervaring met bedrijven die actief zijn in de logistiek.

Meer lezen over onze makelaardij.

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.