Zaanse Ondernemersdag 2017

Zaanse Ondernemersdag 2017

Kuijs Reinder Kakes sponsort wederom de Zaanse Ondernemersdag op 7 november 2017. Ook dit jaar is de locatie in het prachtige Zaantheater in Zaandam. Wij zullen tijdens dit evenement Duurzaam Vastgoedbeheer onder de aandacht brengen.

Deze 29e editie van de Zaanse Ondernemersdag staat in het teken van disruptieve innovaties. Dit zijn vernieuwingen waardoor traditionele markten ontwricht raken. Carlo van de Weijer zal uitgebreid ingaan op disruptieve innovaties die bepalend zijn voor onze toekomst. Daarnaast worden de Zaanse Startersprijs, de PDZ/Trias Jeugdjuryprijs en de Ondernemingsprijs uitgereikt. De dagvoorzitter is cabaretier en stand-up comedian Rayen Panday uit Zaandam.

Sprekende Zaken

KRK zal deze middag de nieuwste editie van het blad Sprekende Zaken presenteren. Binnenkort zal deze tevens digitaal te lezen zijn via onze website. Sprekende Zaken is een magazine over commercieel vastgoed in de regio's Amsterdam, Zaanstreek en Noord-Holland-Noord.

Doel Zaanse Ondernemersdag

In de loop der jaren heeft de Zaanse Ondernemersdag zich ontwikkeld van een informatieve bijeenkomst tot een interactief netwerkevenement. De stichting Zaanse Ondernemersdag is in 1989 opgericht op initiatief van de Zaanse Ondernemers Sociëteit De Corner, Vereniging Ondernemerskring Zaanstreek (OZ), Koninklijk Nederlands Ondernemers Verbond (KNOV) district Zaanstreek, Maatschappij voor Nijverheid en Handel (MNH) departement Zaanstreek, Kamer van Koophandel, Fabrieken voor de Zaanstreek en gemeente Zaanstad.

De belangrijkste doelstelling van het jaarlijkse evenement is het ondernemerschap in een zo breed mogelijk perspectief te plaatsen. De Ondernemersdag moet een brug vormen tussen bedrijven en instellingen in de Zaanstreek en de landelijke ontwikkelingen en visies.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie