Haal de herfst in huis
28-09-2016

Haal de herfst in huis

Haal de herfst in huis
Hoewel de meter op sommige plaatsen in Nederland een paar weken terug nog de 30 graden aantikte, is de herfst alweer begonnen! We bereiden ons langzaam voor op die vaak natte maar gezellige dagen. Hoogste tijd dus om uw woning weer herfstklaar te maken! Wij geven u graag wat tips, zodat u uw woning weer helemaal volgens de laatste trends kunt stijlen!
Trendkleuren
Met warme kleurtinten zit je deze herfst helemaal goed! We noemen een kleur ‘warm’ als er een gele ondertoon in zit. Olijfgroen en donker aubergine in combinatie met natuurlijke basistinten maken uw woning deze herfst tot een ware oase van warmte, rust en gezelligheid.
Veel kussens en kaarsjes
In de lente en de zomer zagen we al de trend van kussentjes voorbij komen! Maar in de herfst mag het nog meer! Lekker wegkruipen in een bank vol warme, donzige kussentjes met veel patroontjes en warme tinten. Hetzelfde geldt voor kaarsjes. Het liefst zoveel mogelijk in warme tinten bij elkaar! En wees creatief met bijvoorbeeld het uitsnijden van pompoentjes!
Natuurlijke materialen
Haal net als in de zomer de natuur in huis! Rotan, kurk, hout, keramiek, wol, leer en schapenvachtjes voeren deze herfst de toon als het gaat om accessoires. Ook kunt u weer lekker het bos in om dennenappels, herfstbladeren en eikeltjes te verzamelen! Met deze items creëert u in een handomdraai het echte herfstgevoel. Stop ze samen in een vaas of maak er een mooi herfststuk van!
Een vloerkleed
Een vloerkleed is deze herfst/winter eigenlijk echt onmisbaar! Want wat is er nu fijner dan na een lange regenachtige dag lekker met uw voeten op een warm, hoogpolig vloerkleed te landen. Leg wat kussens op uw vloerkleed voor extra zitplekken! Ziet u uzelf al zitten met uw kopje thee tussen uw handen? Gezellig!
Ook schapenvachtjes zijn een absolute musthave! U kunt ze werkelijk overal voor gebruiken. Leg ze naast uw bed zodat u niet meteen met uw blote voeten de koude vloer raakt, leg ze over uw favoriete stoel voor een knus effect of leg ze op uw vensterbank of sidetable met een paar mooie herfstaccessoires erop.
Gezellige hoekjes
Knusse, gezellige hoekjes zijn de ideale plekjes om u deze herfst even terug te trekken voor bijvoorbeeld het lezen van een goed boek. Creëer zo’n hoekje door een lekkere stoel in een hoek te zetten met een leuk tafeltje met wat accessoires, tijdschriften, een lantaarn en noem maar op.
Bent u op zoek naar een makelaar die u op weg helpt naar uw eigen knusse plekje? Neem dan nu contact met ons op via 075-612 64 00 of kijk voor ons aanbod.
Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.