Geld voor straks: alles over uw pensioen

Meld u aan voor het webinar

Meld u aan voor het webinar

Geld voor straks: alles over uw pensioen

Er ontstaan steeds meer vormen van pensioen. Wat is voor u de beste keuze? Hoe weet u of u voldoende pensioen opbouwt? En kunt u de laatste fase van uw leven inrichten zoals u dat voor ogen heeft? Wat gebeurt er eigenlijk als u vóór uw pensioenleeftijd komt te overlijden? In dit webinar gaat KRK in gesprek met Scildon om deze vragen en meer voor u te beantwoorden. Aan de hand van diverse casussen nemen wij u mee in de wereld van pensioenen en schetsen wij een duidelijk beeld van waar u rekening mee dient te houden.

Meld u aan voor het webinar 'Geld voor straks'

Vul hier uw gegevens in om uw aanmelding te bevestigen. Eén dag voordat het webinar plaatsvindt onvangt u een nieuwe mail met daarin een link naar het webinar.

WEBINAR GELD VOOR STRAKS: ALLES OVER UW PENSIOEN
DINSDAG 12 OKTOBER 2021
19.30 - 20.30 UUR

Aanmelden webinar

Samenwerking

Dit webinar wordt u aangeboden door KRK in samenwerking met Scildon, specialist op het gebied van vermogensbeheer. Verzekeringsadviseur bij KRK John de Smit en Rolph Klijn, accountmanager vermogensadvies bij Scildon gaan tijdens dit uur in gesprek over de meest gestelde vragen rondom pensioenen.

Tijdens het webinar is tevens ruim de tijd voor uw individuele vragen.

Aanmelden webinar

KRK deelt haar kennis

Als klant van KRK verwacht u meer dan een scherpe prijs en persoonlijke contact. En terecht! Als financieel intermediair stellen wij ook onze kennis en die van de partners waarmee wij samenwerken aan u ter beschikking. Daarom organiseren wij dit najaar een aantal webinars. Wij gaan in gesprek met specialisten op het gebied van uw pensioen en bijvoorbeeld het levenstestament. Vanuit het gemak van uw eigen huis kijkt u mee en kunt u live vragen stellen. Op deze pagina kunt u zich per webinar aanmelden.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie