Kuijs Reinder Kakes

Makelaars & Adviseurs

Onze basis

Onze basis

Kuijs Reinder Kakes helpt mensen, particulier en in bedrijven, een geweldige leef-, woon- en werktoekomst te realiseren.

Met onze kernwaarden passie, betrouwbaarheid, betrokkenheid en deskundigheid werken wij iedere dag aan de belangen van onze klanten en relaties.

Kuijs Reinder Kakes bestaat in 2022 100 jaar, heeft 5 vestigingen, zo'n 55 medewerkers en is in eigendom bij 6 meewerkende vennoten.

Kuijs Reinder Kakes is lid van diverse brancheorganisaties waaronder de NVM en heeft voor haar financiële dienstverlening vergunningen voor het adviseren en bemiddelen bij de AFM (Autoriteit Financiële Markten).

Onze geschiedenis

Geschiedenis

De geschiedenis van Kuijs Reinder Kakes gaat terug tot 1874: onze roots liggen bij Cornelis Kakes, een aannemer. In 1922 neemt kleinzoon Reinder Kakes het bedrijf over en vormt samen met zijn broer Cor een vennootschap onder firma welke zich toelegt op bouwen, taxeren en makelaardij. Dit moment zien wij als de start van ons bedrijf.

Eind 1956 wordt het bedrijf opgesplitst: Cor Kakes gaat verder met het bouwbedrijf. Reinder Kakes gaat verder met zijn schoonzoon, de heer Wim van Velzen, de latere voorzitter van de NVM. Reinder Kakes & Co groeit tot een organisatie met niet alleen makelaardij, maar ook schade-expertise en bouwmanagement. In 1995 splitsen deze disciplines weer af: Kakes Waal schade-expertise en BouwVisie gaan verder als zelfstandige organisaties.

In 1999 fuseert Reinder Kakes met Kuijs Makelaardij. Een kantoor dat opgericht werd in 1965 door de heer Kuijs sr. Kuijs had naast de makelaardij, ook veel aandacht voor financiële dienstverlening, waaruit HypotheekNet kon ontstaan en de huidige afdeling Verzekeren, met een relatiebestand van meer dan 5000 klanten.

In 2014 is Kuijs Reinder Kakes partner in Dynamis geworden.

Kuijs Reinder Kakes Makelaars & Adviseurs (075) 612 64 00
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.